Portionsskivat

Portionsskivat En alltmer efterfrågad produkt idag är portionsskivat. Denna ökade efterfrågan beror förmodligen på följande faktorer:

– Andelen större middagsserveringar ökar. Detta gäller framförallt konferenser, speciella events samt serveringar vid sportarenor.
– Enklare att göra kalkyl. Med portionsskivade produkter blir det inget svinn och storleken på exempelvis oxfilétournedosen fastställs i förväg.
– Tidsbesparing. Vid servering av exempelvis 800 personer är det nästintill omöjligt att hinna med dessa förberedelser. I och med portionsskivningen är allt ”mise-en-place”.

Exempel på de portionsskivade produkter vi kan erbjuda inom Just Cook It-serien är följande:

– Kalvprodukter av innanlår i storlek 80 gram och 175 gram, entrecôte 175 gram, ytterfilé 175 gram och Osso Buco skivad i 30 mm:s skivor.
– Nötköttsprodukter såsom biff, entrecôte, oxfilé, skivad t-bensstek, entrecôte med ben
– Fläskköttsprodukter med eller utan ben, lösfryst

Finns det särskilda önskemål och behov försöker vi självklart anpassa varans specifikation.

Sorry, no products here.